Friday, August 2, 2013

end of soifi

Kali pertama saya mengambil soifi, short semester course disini dan mungkin insyAallah kali terakhir , kalau diizinkan. Bagi yang fully empat tahun di uni yarmouk ade peluang untuk merasai short sem ni 3@4 kali, tapi bagi saya student IKIP, yang hanya 2 tahun disini, hanya berpeluang sekali sahaja. btw, ianya pilihan siapa nak amek soifi yang seterusnya pun boleh. 

Soifi pertama dan terakhir saya jangkakan ini amat singkat sekali. Hanya sebulan tempoh pembelajaran dengan subjek yang sama setiap hari, juga doktoe yang sama setiap hari. Laluan itu yang ku lalui , juga pada waktu itu la. kadang terserempak dengan org yang sama juga setiap kali pergi dan balik kelas. 

Satu bulan terasa begitu sesingkat, dan suatu yang saya terkilan soifi ini, sebab saya amek satu subject core yang agak penting untuk dihadam dihadaf difahami dengan teliti. Tapi, siapa sangka, mungkin takdir memang tersusun yang saya amek subject itu waktu singkat ini, Sayang sangat sebab subject tu memang saya suka, about pelbagai produk perbankan islam, susah juga nak faham satu2, tapi nak buat macam mana,,, ada kot hikmahnya terpaksa ambil waktu soifi ini. 

SYukur, segalanya tamat dengan baiknya. dalam kepayahan, ada tersilat kesenangan allah hadiahkan :) insyAallah, dan itu yang saya harapkan.


pic sambut birthday 13 july dulu. thnx muciiii korang! :)))))


No comments:

Post a Comment