Wednesday, May 29, 2013

sem2 , tahun 3

Alhamdulillah kesyukuran dipanjatkan tuhan yang maha berkuasa satu alam ini,kerana aku dapat menghabiskan pembelajaran semester2 ,tahun3 di university yarmouk dengan selamatnya. Praise to Allah :) Setiap detik yang dilalui pasti ada hikmahnya.

dan hari ini aku di rumah, balik kampung seberang dari jordan . terbang ke arab saudi. tiadalah terasa kenikmatan melainkan dapat menatap wajah ayahanda ibunda serta adik2 semuanya. Sesampai aku di airport, keluar dari balai ketibaan, saiid nazirah dan said sudah menjerit : kak longgggggggg.... senyuman mereka cukup mengubat kerinduan. Kelibat bonda tiada kelihatan disitu, rupanya duduk di ruangan menunggu dan aku terus menerpa salam cium peluk semuanya. 

malam itu kami ke Kingdom Tower di Riyadh, jalan2. dan esoknya ke berjalan2 disekitar nya. oke2! dah nak siap. sekejap lagi nak pergi bertolak ke mekkah insyaAllah. doakan.


buat my comel2 adek naemah jangan sedih3~ nanti kita jalan2 ya. pasti akak balik malaysia nanti kita round habessan. imah punya lesen dah siap blom? huhu. 

No comments:

Post a Comment