Sunday, October 2, 2011

312

salam alaik...

Diriku di rumah, di bilik 312, bersama roomatesku yang ramai balik rumah. Weekend disini,pertama kali bermingguan disini, kondo yang tersergam indah di kawasan ini. ahaaa, tak payah nak perasan, flat je pun. Pelik bermingguan disini di rumah ke-2 ini, biasanya aku hanya balik rumah. balik rumah dengan misi yang utama, mendobi baju2 berjumpa sekalian adek2 yang ramai,penyeri hidup even sayalah insan yang selalu mengusik adek2 dan menyebabkan mereka menangis...

Semalam menghabiskan waktu di mall, ahaaa enjoy saje! jalan2 with sahabatku, got news fren, Ipah, si kecik yang cumil dan raggi. thanx to yana yang menjadi advisor utama dalam pemilihan spectacles baru ini. Sudah berhari menahan sakit mata akibat effection lens itu! huh-^-. bakal merindui lens itu! even saya tahu, terpaksa meninggalkan kamu lens coklatku! see u the next,after my eye become sihat, sehat walafiat sepenuhnya. Ada masa kita jumpa lagi,aku pasti merindui untuk hidup dengan kamu, yang banyak mengajar erti kesabaran. Wada' al-lens :D

2 Hari yang menagajr aku untuk berada di bilek, menagajr aku erti bosan, tapi change 180 when pandai manage masa yang semestinya banyak2 sgt. nanti saya share kan apa yang menjadi tontonan di awal pagi tadi! sungguh bermakna.


selamat bertonton! :)

1 comment: