Sunday, August 28, 2011

im coming 'village'

permandangan di teratak indah nenda tercinta

Akhir2 ramadhan ini, telinga ini sudah mula mendengar nyanyian lagu2 raya. itu petanda apa? sudah tentu raya pada bulan syawal yang rata-rata di malaysia ini disambut memang terindah dan indah sekali. sungguh aku merasai kemeriahan nya.

Lama sudah tidak menulis di laman sesawang ini. rindu serindunya untuk menulis dan terus mencoretkan sesuatu. Tengok tak permandangan diatas? alhamdulillah, semalam selamat tiba di teratak terindah nenda tercinta di terangganu darul iman. tahun ini raya akan disambut pada jangkaannya 30 september ini. 

Pejam celik sudah hampir tamat ramadhan kali ini. diri ini pun dah semacam 'beria' nak sambut syawal. Penat meng'round' terengganu tadi. jem di sepanjang simpang kat Ttc ini. Akhirnya dapat sehelai je tudung yang berkenan di hati. yang lain susah! tak cukup ciri2. Sory! diri ini memang terlalu memilih.

mahu berkongsi ini !
kakak, malam ni last kiter solat tarawikh kan???
ye lah.esok dah last poser!

dup! warghh cepat betul masa berlalu. hari ini sudah 28 ramadhan. menghampiri pengakhiran bulan barakah ini tenyata mengundang seribu rasa berdebar di hati.roooo~, tataw la sempat untuk capai target atau tidak.

walahualaamm.

No comments:

Post a Comment